Zde může být vaše reklama.

Rozhodli v závěru Devatenáctka SK Sigma porazila Trnavu

Devatenáctka SK Sigma porazila Trnavu

foto: Petr Pelíšek

29. 01. 2022 - 13:44

Přípravné utkání proti slovenskému Spartaku Trnava sehráli dnes na stadionu v Řepčíně fotbalisté SK Sigma Olomouc U 19. Museli otáčet stav, nakonec se jim podařilo zvítězit o dvě branky.

Sigma prohrávala od 5. minuty, hosté se poradili po standardní situace. Jinak ale byli v poli lepší domácí a ještě do pauzy zaslouženě srovnali, zpoza šestnáctky se trefil Mikulenka. Ve druhé půlce se pak hrálo převážně na trnavské polovině hrací plochy, ale Sigma nemohla dát dlouho góly. Povedlo se to až v poslední desetiminutovce. Nejprve v 82. minutě zakončil sólo přes půl hřiště přesně Mikulenka. A pak dvě minuty před koncem pečetil hanáckou výhru Coufal.

„Jsem rád a těší mě, stejně jako kluky, že se nám podařilo Trnavu porazit. Přesto, že jsme dostali gól na nula jedna p ojedinělé akci soupeře. Povedlo se nám zápas zvrátit a otočit v náš prospěch. Hlavně v prvním poločase měla naše hra směrem dopředu velkou kvalitu, dobře jsme kombinovali, vytvářeli si šance, soupeř hrozil jen z brejků. Ve druhém poločase jsme ten trend udrželi a v závěru se nám podařilo dát dvě branky. Kluci předvedli dobrý herní projev,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc U 19 – Spartak Trnava U 19 3:1 (1:1)

Branky: 43. a 82. Mikulenka, 88. Coufal.

SK Sigma U 19: Bílý (46. Koutný) - Paar (70. Vítek), Dohnálek (70. Kadlec), Coufal, Stryk (70. Waclawik) - Mikulenka, Cahel, Studený (70. Cubo) - Saňák (70. Vyhlídal), Špangr (70. Hřivnáč), Koláček. Trenér Tomáš Janotka.

Další články