Zde může být vaše reklama.

Jeden gól nestačil Devatenáctka SK Sigma doma ztratila s Brnem

Devatenáctka SK Sigma doma ztratila s Brnem

foto: Petr Pelíšek

30. 04. 2022 - 16:25

Ve třiadvacátém kole celostátní ligy dorostu hrála devatenáctka SK Sigma Olomouc doma na stadionu v Řepčíně proti Zbrojovce Brno. Derby skončilo nerozhodně jedna k jedné.

Sigma šla celkem rychle do vedení, obstaral ho v 16. minutě po rohovém kopu Mikulenka. Hanáci pak měli více ze hry, z toho došlo i na nějaké šance. V té největší byl Mikulenka. Ale nedal, stejně jako jeho spoluhráči. A to se pak ve druhé půlce Olomouckým vymstilo. Sice v poli nehráli v zásadě špatně, ale druhou branku se jim přidat nepovedlo, a když inkasovali po brejku, dělily se body.

„Poslední zápasy nás provází to, že nebereme tři body. Výhry dělají fotbal fotbalem a o to více to vždycky mrzí. Měli jsme zápas dobře rozjetý, ale nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Lámalo se to v momentě, kdy jsme měli dát na dva nula a soupeři odskočit. To se nepovedlo a z brejku jsme inkasovali. Je to o kvalitě v dohrání finální fáze, volbě správného řešení a dohrání jasných příležitostí do gólu,“ řekl trenér SK Sigma U 19 Tomáš Janotka.

SK Sigma Olomouc U 19 – FC Zbrojovka Brno U 19 1:1 (1:0)

Branky: 16. Mikulenka – 66. Pragr. Rozhodčí: Cieslar – Grečmal, Svoboda. ŽK: Kocůrek, Adamec. Diváci: 60.

SK Sigma U 19: Koutný – Saňák, Dohnálek, Vítek, Stryk (67. Smolka) – Koláček (76. Waclawik), Studený, Nízký, Mikulenka, Vyhlídal (59. Špangr) – Michl. Trenér Tomáš Janotka.

Další články