Fashion Glam Olomouc

ZÁVĚREČNÝ TURNAJ Čajkaréna hostí finále florbalového Peaches Kempu

Čajkaréna hostí finále florbalového Peaches Kempu

foto: Peaches KEMP

24. 07. 2024 - 13:52

Velmi neobvyklá letní aktivita dětí vyvrcholí v tomto týdnu v Olomouci. Odehraje se tady totiž závěrečný turnaj letošního ročníku Peaches KEMPu, určeného pro mladé hráče a hráčky florbalu.

O čem tyto kempy jsou? Podle autorů projektu jde o kombinaci pořádné florbalové dřiny a klasické táborové zábavy. Peaches KEMP je podle nich jedním z nejzajímavějších a nejzábavnějších projektů, které český florbal viděl. Každý rok láká další a další mladé florbalisty i florbalistky, kteří na sobě chtějí makat a díky nimž se kempy neustále posouvají kupředu. Už od roku 2015 si zakládá na systematické a kvalitní práci s dětmi!

I letos se mezinárodní florbalový kemp opět vrací do své oblíbené lokace, a to do Olomouce! Přijďte se podívat 26. července od 14 hodin na závěrečný turnaj Peaches KEMPU, který nabízí opravdu skvělou florbalovou podívanou! „Na SH ČAJKARÉNA se na Vás budou všechny broskve těšit! Je připraven bohatý florbalový program!“ vzkazují pořadatelé.

Za sedm let se na letním kempu vystřídali hráči ze třinácti zemí a absolvovalo ho asi 1300 dětí. Základem jsou jednotlivé tábory, které vyvrcholí závěrečným turnajem. Dnes jsou tyto kempy největším projektem svého druhu u nás a postupně se rozšiřují i ​​do zahraničí.

Další články