Zde může být vaše reklama.

Šály pro Ukrajinu BK REDSTONE chce Děčín konečně porazit

BK REDSTONE chce Děčín konečně porazit

foto: bkredstone.cz

08. 03. 2022 - 21:11

Také basketbalový klub BK REDSTONE Olomoucko podpoří občany Ukrajiny strádající válečným konfliktem na území jejich země. Na humanitární konto poputují veškeré vybrané prostředky z prodeje klubových šál před zápasem proti Děčínu, který se bude hrát 9. března od 18 hodin v Čajkaréně.

Prodej bude probíhat u vchodu do haly. „Co se děje na Ukrajině je hrozné především pro obyčejné lidi, kteří na tomto území žijí. Právě jim chceme tímto způsobem pomoci. Věřím, že získáme zajímavou částku,“ přeje si generální manažer BK REDSTONE Libor Špunda.

V předchozích zápasech se na Hané vždy radovali Děčínští po těsných výhrách. Hráči BK REDSTONE Olomoucko prohráli 84:85 a 79:81, scénáře posledních utkání už nechtějí opakovat. Utkání se hraje 9. Března od 18 hodin.

„V oboru případech jsme vedli a přišli o úspěch poslední střelou Děčína. Takové porážky vždy mrzí a je těžké na ně zapomenout, přestože třeba v posledním zápase jsme hráli dobře a úspěch si zasloužili. Nesmíme na to myslet. Čeká nás nový zápas a ten už tentokrát chceme zvládnout. Nejsme horší, než Děčín,“ je přesvědčený trenér BK REDSTONE Olomoucko Miljan Čurovič.

Severočeši naprosto jednoznačně míří za vítězstvím v nadstavbové skupině A2 a ladí formu na předkolo play – off. Do každého utkání vstupují s myšlenkami na vítězství a rádi by udrželi co nejlepší formu. „Nic nevypouštíme, to by se nám mohlo vymstít. Hrajeme v co nejsilnější sestavě, chceme být úspěšní a do vyřazovací části soutěže jít dobře naladěni,“ přibližuje atmosféru v kabině Válečníků kouč hostů Tomáš Grepl.

Děčín má v sestavě čtyři dlouhodobě dvouciferné střelce, do skvělé formy se dostal například Matěj Svoboda a lídrem je rozehrávač Ondřej Šiška. „Jsou agresivní, současně týmoví. Čeká nás hodně nepříjemný protivník, to ale očekáváme. Chceme se Válečníkům vyrovnat v nasazení a bojovat o výhru,“ říká Čurovič.

Další články