
Olomoucká růžová zahrada patří ke světové špičce
Olomouc – Možná kolem něj každý den jezdíte po třídě 17. listopadu, ale ještě jste se nikdy nebyli…
09. 04. 2019 - 07:00
Bojujete s časem a potřebujete udělat rychlou a výživnou snídani? Pak jsou různé druhy ovesných kaší tím pravým pro vás. Snídejte s Večerníkem!
Na přípravu této ovesné kaše budete potřebovat 60 gramů jemně drcených ovesných vloček, čtvrt litru mléka, 10 gramů pudinkového prášku, cukr a ovoce podle vlastní chuti, od jahod, banánů, broskví nebo třeba rozinek.
A jak na to? Nejprve dáme vařit oslazené mléko, počkáme, až se nám cukr rozpustí a vsypeme ovesné vločky. Přidáme pudinkový prášek a mícháme. Necháme projít varem, ve chvíli, kdy je kaše hutná podle našich představ, odstavíme a máme hotovo.
A jeden tip na závěr. Místo pudinku můžete použít kakao, pak je skvělá s banány!
-lub-
Olomouc – Možná kolem něj každý den jezdíte po třídě 17. listopadu, ale ještě jste se nikdy nebyli…
Město Šternberk se opět chystá přivítat motoristickou elitu z celé Evropy. Legendární závod do…
Květinová výstava a současně rodinný festival v olomouckém rozáriu přichází letos s podtitulem „100…
Vzájemné trávení volného času zaměstnanců místních firem a klientů vybraných je hlavním posláním…
Velká Bystřice - Rok 2025 je pro Velkou Bystřici mimořádný – město slaví 750 let od první písemné…
Olomouc – Kultovní prostor Olodvorek, který od roku 2020 oživil olomoucké Dolní náměstí, končí.…